slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Onze Culinaire Folder 2019


Culinaire Folder 2018-2019 - coverfoto
De nieuwe Culinaire Folder van Natuurslagerij Van De Casteele is er.
Maak uw keuze voor uw eindejaarsfeesten:

Kerst- en eindejaarsmenu, feestmenu, aperitiefhapjes, voorgerechten, soep en hoofdgerechten en nog veel meer...

Download hier onze Culinaire Folder 2019 (12/2018)
(pdf 7,7 MB)

Deze Culinaire Folder met bestelbon is ook te verkrijgen in de slagerij.
Gelieve tijdig te bestellen.

Om de kwaliteit verder te kunnen garanderen en door het stijgend aantal bestellingen sluiten wij dit jaar de bestellingen af op volgende data:

  • gelieve uw bestelling van kerstavond en kerstdag
    voor donderdag 20/12 door te geven
  • gelieve uw bestelling van oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
    voor donderdag 27/12 door te geven

  • vr 21/12 en 28/12 gesloten
  • za 22/12 en 29/12 OPEN 7.30-12.30 u.
  • zo 23/12 en 30/12 OPEN 7.30-12.30 u.
  • ma 24/12 en 31/12 DOORLOPEND OPEN 7.30-16.00 u.
  • di 25/12 en 1/1 enkel OPEN voor AFHALING van 10-11 u.
  • ALGEMENE SLUITING van 2 t/m 4 jan. Opnieuw open op zaterdag 5 januari 2019.

Indien gewenst worden uw bestellingen in bakken geleverd (borg €5/bak).

Lees meer: Onze Culinaire Folder 2019

Beste Charcutier van België op AVS NIEUWS

Didier Van De Casteele won voor de DERDE KEER! op rij de GOUDEN POEM en is hiermee opnieuw de beste charcutier van België. Ook won hij voor de tweede keer de GOUDEN EUROBEEF en mag in deze editie 2 jaar (2015-2016) de titel dragen van beste slager van EUROBEEF. Bekijk het nieuws van 1 oktober 2015 op de lokale TV-zender AVS :

Beste Charcutier van België 2015-2016

Didier Van De Casteele won voor DE DERDE KEER de GOUDEN POEM en is hiermee opnieuw de béste charcutier van België!

Deze trofee bekroont de beste bereider van de béste charcuterie. Didier haalde met 22 (op 35) producten goud!

Lees meer: Beste Charcutier van België 2015-2016

Prijswinnaar

Didier zit niet verlegen om uitdagingen. In enkele jaren tijd nam hij verschillende malen deel aan vakwedstrijden.
In 2003 was er zilver voor beenham, kalfsworst, en paté op de Junior-EUROBEEFwedstrijd. Vier jaar later schakelde hij naar een hogere versnelling en veroverde hij op dezelfde vakwedstrijd, maar dan voor zelfstandige slagers, de prijs voor de beste ambachtelijke droge worstbereiding (salami en bloende) en de ereprijs voor de meest creatieve koude buffetschotel. Hij haalde vijf gouden en vier zilveren medailles binnen.
In 2007 nam Didier voor de eerste maal deel aan de tweejaarlijkse EUROBEEF en dat werd een succes. Naast de prijs voor de beste ambachtelijke worstbereiding kaapte hij de ereprijs van Meat & Fresh Expo weg.
In 2009 was het echt raak: de bronzen trofee op EUROBEEF 2009. Uit deze wedstrijden leerde Didier vele kleine, maar belangrijke krachtlijnen. Leren kijken naar je eigen product en dat van de anderen, kritiek durven aanvaarden om zo eigen vakmanschap te verbeteren. Ook het uitzicht, de presentatie en de opsmuk van een product verdient de nodige aandacht. Daarom heeft Didier een cursus garneertechnieken gevolgd.
In 2011 deed hij er nog een schepje bovenop. De Gouden POEM, de droom van elke charcutier, en de Zilveren EUROBEEF pronken in de prachtig vernieuwde winkel.

In 2013 volgde de bekroning voor het ambachtelijke vakmanschap en won Didier Van De Casteele de begeerde GOUDEN EUROBEEF of De Beste Beenhouwer in België, tevens won hij opnieuw De GOUDEN POEM voor de beste ambachtelijk bereide charcuterie!
Hij werd hiervoor gelauwerd door minister van Middenstand Sabine Laruelle.
Didier ontving tevens een Trofee van de Vlaamse regering van minister-president Kris Peeters.
En hij won een rubrieksprijs voor ambachtelijke kookham.
In de meesterschapswedstrijd won hij ook en is hiermee de eerste beenhouwer van België!

Beste Slager van Eurobeef 2015-2016

Didier Van De Casteele won ook voor DE TWEEDE KEER! DE GOUDEN EUROBEEF. Eén van de trofeeën waarvan elke slager stiekem droomt.

Didier Van De Casteele is de Beste Slager van EUROBEEF 2015 in Kortrijk XPO

Lees meer: Beste Slager van Eurobeef 2015-2016

Beste slager van België 2013-2014

Didier Van De Casteele won DE GOUDEN EUROBEEF, de eerste prijs van de Officiële Meesterschapswedstrijd voor het Beenhouwersberoep. Eén van de trofeeën waarvan elke slager stiekem droomt.

Lees meer: Beste slager van België 2013-2014



Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.