slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Beste charcutier van België 2011-2012

Van De Casteele won in 2011 de GOUDEN POEM en is hiermee de beste charcutier van België.

Deze trofee bekroont de beste bereider van charcuterie.

Ook voor deze wedstrijd dienen de kandidaten deel te nemen in verschillende rubrieken. De deelnemer met de hoogste score voor de producten: ambachtelijke kookham, ambach­telijke vlees-
producten, ambachtelijk vlees-product op basis van lever en ambachtelijke gedroogde vlees­waren, wint de Gouden Poem.

Al voor de 13e keer vond Meat & Fresh Expo plaats in Kortrijk Xpo. Van zondag 20 tot en met woensdag 23 maart 2011 bracht deze tweejaarlijkse, nationale vakbeurs een totaaloverzicht van producten en totaaluitrusting voor de volledige voedingssector: slagerijen, traiteurzaken, verswinkels, ambulante handel, grootkeukens, cateringbedrijven, supermarkten en voedingsindustrie. Bovendien presenteerde Meat en Fresh Expo opnieuw een gevarieerd en interessant nevenprogramma met de Eurobeef Vakwedstrijden, de Junior Cup en het Gouden mes.

Nooit eerder in de 41-jarige geschiedenis van de Eurobeef-vakwedstrijden waren de inschrijvingen zo fenomenaal. Het niveau van de schotels vers vlees lag nog hoger dan in 2009. De presentatie van een aantal schotels was doorspekt van creatieve hoogstandjes en verfrissende nieuwigheden.

Uit het buitenland kwamen 105 producten. Wie in aanmerking wil komen voor een gouden, zilveren of bronzen Eurobeef en de nieuwe Meesterschap-wedstrijd, kan niet buiten de rubriek 'schotel vers vlees'.

Didier won er ook de ZILVEREN EUROBEEF en werd zo de tweede beste slager van België.

Natuurslager Didier Van De Casteele: prijswinnend vakmanschap.Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.