slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Beste charcutier van België 2013-2014

Didier Van De Casteele won opnieuw de GOUDEN POEM en is hiermee de beste charcutier van België.

Deze trofee bekroont de beste bereider van de beste charcuterie.

Ook voor deze wedstrijd dienen de kandidaten deel te nemen in verschillende rubrieken. De deelnemer met de hoogste score voor de producten: ambachtelijke kookham, ambach­telijke vlees-
producten, ambachtelijk vlees-product op basis van lever en ambachtelijke gedroogde vlees­waren, wint de Gouden Poem.

Al voor de 14e keer vond MEAT EXPO (vroeger Meat & Fresh Expo) plaats in Kortrijk Xpo. Van zondag 24 tot en met woensdag 27 maart 2013 bracht deze tweejaarlijkse, nationale vakbeurs een totaaloverzicht van producten en totaaluitrusting voor de volledige slagerij- en vleessector en stelt vakmanschap, authenticiteit en beroepsfierheid centraal. Inhoudelijk staan ook heel wat vernieuwingen gepland om beter aan te sluiten met de wensen van de sector. Bovendien presenteerde MEAT EXPO opnieuw een gevarieerd en interessant nevenprogramma met de Eurobeef Vakwedstrijden, de Junior Cup en het Gouden mes.

Eurobeef 2013 was een knaller van formaat! Met meer dan 260 deelnemers en 1262 ingeschreven producten werd dit jaar alweer een record vastgelegd. 
Op zondagmorgen hebben ruim 80 juryleden gedurende  5 uur al deze producten gejureerd. De presentatie van een aantal schotels was doorspekt van spectaculaire creatieve hoogstandjes en verfrissende nieuwigheden.

Wie in aanmerking wil komen voor een gouden, zilveren of bronzen Eurobeef en de Meesterschapswedstrijd, kan niet buiten de rubriek 'schotel vers vlees'. Didier won deze keer ook één v/d 15 verschillende rubrieksprijzen, namelijk deze voor beste Ambachtelijke kookham.

Naaste de GOUDEN POEM voor beste charcutier van België won Didier won er ook de GOUDEN EUROBEEF en werd zo tevens de beste slager van België.

Natuurslager Didier Van De Casteele: prijswinnend vakmanschap.

Didier met zijn trofee de GOUDEN POEM 2013Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.