slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Onze Culinaire Folder 2019


Culinaire Folder 2018-2019 - coverfoto
De nieuwe Culinaire Folder van Natuurslagerij Van De Casteele is er.
Maak uw keuze voor uw eindejaarsfeesten:

Kerst- en eindejaarsmenu, feestmenu, aperitiefhapjes, voorgerechten, soep en hoofdgerechten en nog veel meer...

Download hier onze Culinaire Folder (december 2018)
(pdf 7,7 MB)

Deze Culinaire Folder met bestelbon is ook te verkrijgen in de slagerij.
Gelieve tijdig te bestellen.

Om de kwaliteit verder te kunnen garanderen en door het stijgend aantal bestellingen sluiten wij dit jaar de bestellingen af op volgende data:

  • gelieve uw bestelling van kerstavond en kerstdag
    voor donderdag 20/12 door te geven
  • gelieve uw bestelling van oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
    voor donderdag 27/12 door te geven

  • vr 21/12 en 28/12 gesloten
  • za 22/12 en 29/12 OPEN 7.30-12.30 u.
  • zo 23/12 en 30/12 OPEN 7.30-12.30 u.
  • ma 24/12 en 31/12 DOORLOPEND OPEN 7.30-16.00 u.
  • di 25/12 en 1/1 enkel OPEN voor AFHALING van 10-11 u.
  • ALGEMENE SLUITING van 2 t/m 4 jan. Opnieuw open op zaterdag 5 januari 2019.

Indien gewenst worden uw bestellingen in bakken geleverd (borg €5/bak).

 

  • Kerstmenu
  • Eindejaarsmenu
  • Feestmenu's
  • Feestgerechten
  • Gourmet
  • Kaasschotel
  • Fondue
  • BBQ
  • Warme beenham
  • Teppanyaki
  • Aperitiefhapjes
  • Soepen
  • Koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten
  • Fruit- of groentenschotel
  • Koude vleesschotel
  • Verrassingsbrood
  • Desserts
  • Alle soorten vers wild: ree, hert, everzwijn, fazant en meer...

 VEEL UIT DEZE FOLDER IS TEVENS HET GANSE JAAR DOOR VERKRIJGBAAR.



Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.