slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Paté

Wanneer men ver terugkeert in de tijd zal dit één van de eerste dingen zijn die werden gemaakt en op het laatste afgebakken of gekookt werd bij de boerenslachters. Paté maken is de ideale manier om de lever te verwerken van het varken, net als de kop en de poten samen werden gekookt om hoofdvlees te maken. Hiervan maken wij een beperkt assortiment. Dit varieert van seizoen tot seizoen en wanneer het de tijd is van de wildpasteien wordt ons assortiment daarvan groter. Hert, everzwijn, fazant en haas behoren dan tijdens deze periode tevens tot ons basis assortiment.



Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.