Tel 09 226 18 74 • OPEN: ma-do: 7.30-18.00 u. , za-zo: 7.30-12.30 u. // vrijdag gesloten //

Charcuterie

In eigen huis bereid!

Paté's

Wanneer men ver terugkeert in de tijd zal dit één van de eerste bereidingen zijn die werden gemaakt en op het laatste afgebakken of gekookt werden bij de boerenslachters. Paté maken is de ideale manier om de lever te verwerken van het varken, net als de kop en de poten. Die werden samen gekookt om hoofdvlees te maken. Hiervan maken wij een beperkt assortiment. Dit varieert van seizoen tot seizoen en in de periode van de wildpasteien wordt ons assortiment daarvan groter. Hert, everzwijn, fazant en haas behoren dan tijdens deze periode tevens tot ons basisassortiment.

Wanneer men ver terugkeert in de tijd zal dit één van de eerste bereidingen zijn die werden gemaakt en op het laatste afgebakken of gekookt werden bij de boerenslachters. Paté maken is de ideale manier om de lever te verwerken van het varken, net als de kop en de poten. Die werden samen gekookt om hoofdvlees te maken. Hiervan maken wij een beperkt assortiment. Dit varieert van seizoen tot seizoen en in de periode van de wildpasteien wordt ons assortiment daarvan groter. Hert, everzwijn, fazant en haas behoren dan tijdens deze periode tevens tot ons basisassortiment.

In huis bereide paté

Proef van onze zelfbereide wildpatés: everzwijnpaté, fazantenpaté, hertenpaté, hazenpaté.
Bekijk onze werkwijze in de PDF.


demo