Tel 09 226 18 74 • OPEN: ma-do: 7.30-18.00 u. , za-zo: 7.30-12.30 u. // vrijdag gesloten // GESLOTEN-FEESTDAGEN: woe 1/5, do 9/5 en ma 20/5

Vers vlees

Steeds de beste kwaliteit

Kalfsvlees

Voor het kalfsvlees dat we verkopen zijn alle stappen van productie tot en met het verwerkingsproces gericht op de beste kwaliteit. Alle stappen die worden ondernomen van het selectieproces tot het versnijden van het vlees in de winkel komen tot stand in vertrouwen met onze leverancier en ons vakmanschap.

De kalfjes worden van begin tot einde met de nodige zorg behandeld bij de kalverhouders, er wordt veel aandacht gegeven tijdens het opkweken. De kalfjes, die enkel gevoed worden met melkpoeder die enkel bestaat uit melkproducten en met sterk geselecteerde muësli van granen, krijgen het beste van het beste. Dit resulteert in top kalfsvlees!

Ze zijn tussen de 7 à 8 maanden wanneer ze slachtrijp zijn. En worden geslacht in een gloednieuw slachthuis, uitgerust met de meest geavanceerde technologie met hygiëne en veiligheid op het hoogste niveau. De kalveren worden bij ons in karkas geleverd.

demo