Tel 09 226 18 74 • OPEN: ma-do: 7.30-18.00 u. , za-zo: 7.30-12.30 u. // vrijdag gesloten //

Beste charcutier van België 2015-2016

Didier Van De Casteele won voor DE DERDE KEER de GOUDEN POEM en is hiermee opnieuw de béste charcutier van België!
Deze trofee bekroont de beste bereider van de béste charcuterie. Didier haalde met 22 (op 35) producten goud!

Voor deze prestigieuze wedstrijd dienen de kandidaten deel te nemen in verschillende rubrieken. De deelnemer met de hoogste score voor de producten: ambachtelijke kookham, ambach­telijke vlees-
producten, ambachtelijk vlees-product op basis van lever en ambachtelijke gedroogde vlees­waren, wint de Gouden Poem.

Al voor de 15e keer vond MEAT EXPO (vroeger Meat & Fresh Expo) plaats in Kortrijk Xpo. Van zondag 27 tot en met woensdag 30 september 2015 bracht deze tweejaarlijkse, nationale vakbeurs een totaaloverzicht van producten en totaaluitrusting voor de volledige slagerij- en vleessector en stelt vakmanschap, authenticiteit en beroepsfierheid centraal. Inhoudelijk staan ook heel wat vernieuwingen gepland om beter aan te sluiten met de wensen van de sector. Bovendien presenteerde MEAT EXPO opnieuw een gevarieerd en interessant nevenprogramma met de Eurobeef Vakwedstrijden, de Junior Cup en het Gouden mes.

Eurobeef 2015 dat voor de 8ste keer werd georganiseerd was opnieuw een knaller van formaat! Met meer dan 157 deelnemers en 800 ingeschreven producten.
Op zondagmorgen hebben ruim 80 juryleden gedurende 5 uur al deze producten gejureerd. De presentatie van een aantal schotels was doorspekt van spectaculaire creatieve hoogstandjes en verfrissende nieuwigheden.

Wie in aanmerking wil komen voor een gouden, zilveren of bronzen Eurobeef en de Meesterschapswedstrijd, kan niet buiten de rubriek 'schotel vers vlees'. Didier Van De Casteele won deze keer ook één v/d 15 verschillende rubrieksprijzen, namelijk deze voor beste Ambachtelijke kookham.

Naaste de GOUDEN POEM voor béste charcutier van België won Didier er zijn tweede GOUDEN EUROBEEF en werd zo tevens opnieuw de béste slager van België voor 2015-2016.

Natuurslager Didier Van De Casteele: opnieuw prijswinnend vakmanschap.

Didier wint zijn derde de GOUDEN POEM 2015

Didier wint zijn DERDE GOUDEN POEM 2015-2016

demo