Tel 09 226 18 74 • OPEN: ma-do: 7.30-18.00 u. , za-zo: 7.30-12.30 u. // vrijdag gesloten // GESLOTEN-VERLOF: vr 5/4 t.e.m. vr 12/4

Prijswinnaar

Didier zit niet verlegen om uitdagingen. In enkele jaren tijd nam hij verschillende malen deel aan vakwedstrijden.

In 2003 was er zilver voor beenham, kalfsworst, en paté op de Junior-EUROBEEFwedstrijd. Vier jaar later schakelde hij naar een hogere versnelling en veroverde hij op dezelfde vakwedstrijd, maar dan voor zelfstandige slagers, de prijs voor de beste ambachtelijke droge worstbereiding (salami en bloende) en de ereprijs voor de meest creatieve koude buffetschotel. Hij haalde vijf gouden en vier zilveren medailles binnen.
In 2007 nam Didier voor de eerste maal deel aan de tweejaarlijkse EUROBEEF en dat werd een succes. Naast de prijs voor de beste ambachtelijke worstbereiding kaapte hij de ereprijs van Meat & Fresh Expo weg.
In 2009 was het echt raak: de bronzen trofee op EUROBEEF 2009. Uit deze wedstrijden leerde Didier vele kleine, maar belangrijke krachtlijnen. Leren kijken naar je eigen product en dat van de anderen, kritiek durven aanvaarden om zo eigen vakmanschap te verbeteren. Ook het uitzicht, de presentatie en de opsmuk van een product verdient de nodige aandacht. Daarom heeft Didier een cursus garneertechnieken gevolgd.
In 2011 deed hij er nog een schepje bovenop. De Gouden POEM, de droom van elke charcutier, en de Zilveren EUROBEEF pronken in de prachtig vernieuwde winkel.

In 2013 volgde de bekroning voor het ambachtelijke vakmanschap en won Didier Van De Casteele de begeerde GOUDEN EUROBEEF of De Beste Beenhouwer in België, tevens won hij opnieuw De GOUDEN POEM voor de beste ambachtelijk bereide charcuterie!
Hij werd hiervoor gelauwerd door minister van Middenstand Sabine Laruelle.
Didier ontving tevens een Trofee van de Vlaamse regering van minister-president Kris Peeters.
En won hij een rubrieksprijs voor ambachtelijke kookham.
In de meesterschapswedstrijd won hij ook en is hiermee de eerste beenhouwer van België!

 In 2015 won voor de DERDE KEER de GOUDEN POEM en was zo opnieuw de béste charcutier van België! Deze trofee bekroont de beste bereider van de béste charcuterie. Didier haalde met 22 (op 35) producten goud!
Ook won hij voor de TWEEDE KEER de GOUDEN EUROBEEF en werd hiermee beste slager van Eurobeef.

demo